Kort historie

Trolde Dart er startet i april 2016, til første medlemsaften onsdag den 27. april 2016 var der tre fremmødte samt to gæster.

Dartskive, klubpile, lys og baggrund er blevet indkøbt tidligere; men uden at blive taget i brug.

Trolde Dart er en beboerdartklub for beboerne i Afd. 0125 - Herluf Trolle Parken under Fyns Almennyttige boligselskab vi spiller dart i afdelingens fælleshus Peter Willemoes Vej 57

 

Klubhus Trolde dart

Formål

Formålet med Trolde Dart er, at skabe øget fælleskab blandt områdets beboere igennem dart samt give dartinteresserede en rolig og alkoholfri start ind i dartspillet.

Da vi benytter afdelingens eget fælleshus og udgifter til klubben finansieres over afdelinges aktivietskonto er der mulighed for, at starte ud fra ny spiller og spille dart i årevis ganske omkostningsfrit.

Trolde Dart vil gerne være din indføring i dartsporten

Mange klubber vil lade nye prøve dart nogle gange (måske én måned) inden der skal tegnes medlemsskab. Hos Trolde Dart kan du vedblive at spile dart gratis indtil, at du bliver så dygtig, at du ser dart som en sport du har lyst til, at gå til og rejse til kampe imod andre klubber.

Dartspillerne kan ramme en triple 20; men det er ikke værd spilleaften, at der scores 180.

Du må godt spille med i Trolde Dart samtidig med, at du spiller med i Dart Fyn såvel som værende DDU-licensspiller.

Det er også tilladt for dartspillere i Trolde Dart, at spille dart i caféer, pubber, værtshuse m.m.

Spillere ude fra

Det er desværre ikke muligt, at optage medlemmer, som ikke er bosidende i afdelingen; men tilgengæld er det gratis for afdelingens medlemmer, at spille dart i et fint lokale tæt ved boligen.

Vi er ikke organiseret i Dansk Dart Union - og bliver det heller ikke - da det vil være imod de regler, som klubben operere under. Der er dog fire dartklubber i Odense, som er medlem af Dart Dart Union, så der er mulighed, at udleve dartdrømme i Odense.

Lær at spille dart

Dartpile